Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim, ale tak tohle sem jizi nemohl vydzet. Jsem sice laik to priznavam ale take zvasty sem jiz bez ohlasu nemohl dal cit jste odpurce cukru. Akorat ze nase rodina do kaazdeho kvasu podle jeho chuti již 60 let pridava cukr aby to ovcoce mohlo poradne zkvasit. Komukoliv dame bud to kalíška a nebo zrovna celů flašu tak si vychvaluje ze taku dobrů už dlůho nepil. Ted naposledy jablka 08 jsme docukrovali a by ste nepznal ze je tam cukru vic. jabkovica je krasne vonava po jabkach a chut ma jeste lepsi.

Můj jednoznacny názor je cukr přidávat jinak to bude met ocas a kdovi co. z cukrem sa nám všecky kořaly povédly takže odpůrci táhnete k šípku.

P.S. sorry za tu gramatiku ale tos su valach a kdyz sa nastvu tak na pravopis nehledim

Zdarte a palte

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika