Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Methanol se dostává z kvasů které jsou bohaté na pektinové látky. Jinak je vidět že to rozmezí mezi varem jednoho a druhého je velké. Samozřejmě že jsou rozdíly právě v ovoci a některé kvasi nemají skoro žádný methanol. Je to spíš komunistický strašák a povídání starých babek o slepecké holi. Píše se, že nejhorší je, pokud se kvas připálí. To se potom methanol vytvoří a proto se dělá mchání nebo se topí přes vodu, olej.

Napsáno v knize: Pokud množství methanolu napřesahuje v pálence 4 % hm, bývá ještě tolerováno.     VašekB

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika