Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
No pokud se týká mě,tak nerozlobil,protože jsem určitě mladší než vy a za další,prodávám jak jsem koupil.Samozřejmě,že se mohou použít sušené kvasinky,ale ty se dávají spíše do vín jak píšete.Já jsem je koupil jednou-sáček 10kčx5 je navíc 50 korun.Já je už nepožívám,prostě jdu do ledničky a většinou pár kostek kvasnic za 3kč najdu.Taková perlička.Jeden chlap z práce to blbě pochopil a rozpustil tam 2 celé kostky kvasnic(asi 2 kg).Si dokážete představit jak mu ta bečka pochodovala.
Pokud jste si nevšiml,tak recept na vaše víno je téměř stejný,jako můj.V podstatě MY co pálíme slivovici přepalujeme Vaše víno.Psal jsem,že do kvasu se místo žita může dát téměř cokoliv,známej pošrotoval třeba kukuřici,nebo řepu,no a vy dáváte rýži.(Líh se vyrábí  z cukrové řepy, cukrové třtiny, pšenice, ječmene, žita, kukuřice, rýže a dále z bobulí a různého ovoce obsahující cukr.)
Do receptu jsem uvedl 12 kg cukru,ale někteří dávají i 20kg.A dávají méně zrní,třeba jen 6kg/100l.Samozřejmě nateče víc.Někteří ještě přidávají povidla.(na 100l asi 2 kg),pro někoho další výdaje,pro někoho lepší chuť.
Nakonec se může do konečného výrobku dolít pár ml kofoly,sice se trochu zabarví,ale chuť není špatná(hlavně pro ženský),nebo se přidávají různé chuti trestí,nebo do flašky přidáme sušenou švestku.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika