Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Oskerušový kvas není zdaleka tak stabilní, abyste si mohl dovolit ho pálit po tak dlouhé době po založení, což bylo jistě na konci září. Nicméně přídavkem cca 5 kg cukru / 220 l kvasu jste to zachránil v tom smyslu, že kvas nezoctovatěl, což by se stalo, pokud byste toto množství cukru nepoužil. Asi se Vám zdá, že je destilát i po naředění poněkud lihovatý a nenacházíte tam ty chuťové vjemy, které nepochybně znáte z koštů ve Tvarožné Lhotě (letos tam bude košt oskeruší 2.4.). Situace není tak beznadějná, věřte mi, že se to za rok opravdu zlepší. Pro příště, dávejte na 45 kg dobře vyzrálých, tj zhnědlých a měkkých oskeruší, stopek zbavených, max. 0,5 kg cukru a zajeďte do palírny nejdéle za 2 měsíce po založení, neprohloupíte. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika