Nové příspěvky - Zpracování ovoce a zeleniny

Vylepšení a nové funkce pro vás
Vážení uživatelé, rádi bychom vás informovali o veškerých změnách, které jsme v průběhu posledních měsíců realizovali. S cílem vám poskytnout ještě lepší uživatelský zážitek a zpříjemnit vám procházení našimi stránkami, jsme provedli několik... celý příspěvek >
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, Efs, 4.4.2024
A ještě plete mirabelky s myrobalány. :-)
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 1.4.2024
Děkuji za reakci. O oddělení pecek už před kvašením by šlo uvažovat, protože před destilací jsem jich stejně většinu oddělil lisováním v bramborovém pytli. Akorát že v kvasu už jsou pecky celkem slušně oddělené, u čerstvého ovoce je na nich ještě... celý příspěvek >
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 30.3.2024
Nekrmte trola, kterému nevykvasil kvas, ale nateklo mu 4,5 l 80% pálenky. A jak to bylo v té pohádce dál?
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 30.3.2024
Ale já jsem žádné parametry nepsal, kde jsi k tomu přišel?
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 30.3.2024
Hmm. Loni bylo velmi teplé léto, a hádám, že ve stodole měl tazatel určitě víc jak 20°C. Napadá mě jen toto: vysoký obsah nezkvasitelných cukrů. Jak a proč nevím.
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 30.3.2024
Netykejte mi, s Vámi po tom co zde píšete za parametry, husy pást nebudu. ;-)
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 30.3.2024
Takže jsi neřekl nic, neporadil jsi, ale hlavní je to, že jsi se projevil...
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 30.3.2024
Chce to vyšši teplotu okoli kolem 18 az20stupnu.Hlidat octovani.
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 30.3.2024
Já mirabelky nekvasím tak nevím a nedokážu posoudit ani to, jestli májí pecky opravdu tak velký vliv, že je mnoho pěstitelů cedí. Měření cukernatosti pokud nepálíte jen mošt je zavádějící. A řeknu Vám otevřeně, že ani u nejvyzrálejších švestek... celý příspěvek >
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 29.3.2024
Tu sladkou vodu cca v tonto množství jsem přidával loni a nepomohlo. Kyselinu teda ne.
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, KORZÁR, 29.3.2024 Obsahuje fotku
Musíte dať do vášho kvasu aspoň 1kg - 2kg cukru 10l vody 100g kyseliny citrónovej na 100l kvasu rozmiešať a bude to ok. 
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, host, 29.3.2024
Protože nám teď švestky moc nerodí, sbíral jsem z nouze myrabelán a žluté špendlíky. Vždy jen zralé, které samy spadly, beru jen pěkné, plnou bečku posekám vrtačkou na kaši (pecky neprasknou), cukernatost je kolem 16 (optickým cukroměrem). Letos bylo... celý příspěvek >
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, PP., 21.3.2024
Nevím, mám to na chalupě a z hlavy si to nepamatuju. Když si vzpomenu, podívám se.
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, host, 21.3.2024
PP. Jaký poměr soli k zelí jste tedy vyladil?
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, host, 21.3.2024
Zelí nebo cibule pustí štávu i po posypání cukrem. Ovšem cukr by mohl být taky pro někoho problém.
Další příspěvky:  1,  2,  3,  4,  5  
DŮMACHALUPA.cz
Cesta z litého betonu18.4.2024
Husqvarna 36. - zapalování17.4.2024
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Motorova pila stihl 02813.4.2024
Kouří do místnosti12.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika