|
Nové příspěvky
- Krby, grily a udírny
|
|
Vylepšení a nové funkce pro vás Vážení uživatelé, rádi bychom vás informovali o veškerých změnách, které jsme v průběhu posledních měsíců realizovali. S cílem vám poskytnout ještě lepší uživatelský zážitek a zpříjemnit vám procházení našimi stránkami, jsme provedli několik... celý příspěvek > |
|
Douzení párků a kupovaných klobás - jak na vůni a chuť?, host, 16.4.2024 Dobry den mam zkusenost z mistni masny ze maji jednou tydne na prodej zabijackove pochutiny venku a k tomu prodavaji douzene klobasy, pannenku, kotleru, cigara…voni to na celem mestskem bloku…jako prodejni efekt super…zajimalo by me jak dlouho to... celý příspěvek > | Závady při výrobě domácích uzenin?, host, 15.10.2023 To neví do dneška hodně lidi, kde udělali soudruzi chybu. Maso neudrží vodu.Muže to být - tupý mlýnek (tedy spálené maso),salám je silný a do udirny daný studený z lednice, proste pouštět kouř až na teplý salám. Zkoušet a zkoušet.Při míchání... celý příspěvek > |
| Závady při výrobě domácích uzenin?, host, 14.10.2023 Klobásy a párky mám O.K. Ale problém mám se salámy. Chuťově dobré, ale. Salámy naplním, udím3-4hodiny 65 stupňů, pak dám odvařit. A teď problém.Salám vytáhnu z hrnce a střeva jsou plná vody.Tak je propíchnu, voda vyteče a obal na mase skoro plandá.... celý příspěvek > | UKS Super robot - mlýnek na maso, host, 31.5.2023 Zdravim, existuji dve varianty na mlynek UKS. Jedna pouziva dlouhy snek na odstavnovani se zajistovaci drazkou a a zajistovacm plechem v masomlynku.Ta druha varianta na samem zacatku vyroby 1958 disponovala pouze snekem bez zajisteni.To vsak vubec... celý příspěvek > | Stavba udírny s grilem svépomocí, host, 16.5.2023 Moc pěkné.Bylo by možné požádat aspoň o malý náčrtek s mírama a jak kouřovod je řešen? Děkuji.Melodick@email.cz
| Uzení domácích klobás, host, 28.4.2023 udím podle ruzných návodu a strívka jsou tvrdá pořád, ptal jsem se v masoprofitu a odpověd byla, jestli to není těma střívkama, dřív tvrdé nebyli a udím už pár let |
|
|
|
|