|
Vylepšení a nové funkce pro vás  Vážení uživatelé, rádi bychom vás informovali o veškerých změnách, které jsme v průběhu posledních měsíců realizovali. S cílem vám poskytnout ještě lepší uživatelský zážitek a zpříjemnit vám procházení našimi stránkami, jsme provedli několik... celý příspěvek > |
 |
Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 23.10.2024 Mal som na mysli keď už je drť vylisovana tak je tam cca 200L a 50L vyliskov. Pri plnení je potrebné vak nechať napustený bez tlaku cca 50L a ostáva tam asi 200L miesta na jablká. Pri lisovaní hrozna môžete vak nechať úplne vyfučať-zmačkať. To... celý příspěvek > | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 3.10.2024 Odpovídal jsem hostu 33.212 a ten doslova píše ohledně vzduchového lisu toto: "Pri roztrhnutí to dokáže vystreliť ten oceľový dekel." Takže se zde bavíme i o vzduchových lisech.
Mýlíte se. Host 33.212 psal doslova:: ...mám nerezový výklopný... celý příspěvek > |
| Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 3.10.2024 To host 236.1: Odpovídal jsem hostu 33.212 a ten doslova píše ohledně vzduchového lisu toto: "Pri roztrhnutí to dokáže vystreliť ten oceľový dekel." Takže se zde bavíme i o vzduchových lisech. | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 2.10.2024 Čo sa týka objemu tak, pri plnení lisu hroznom môže byť vak vyfúknutý. To je 10L = vak a tlak 0bar. Hrozno tým pádom 240L (bez problémov sa tam dá objem 300L kade, keďže šťava rovno odteká). Po cca 1 hodine lisovania má vak = voda 200L (3bar) a... celý příspěvek > | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 2.10.2024 ...že by výrobci lisů byli tak hloupí a prodávali pneumatické lisy, kterým při protržení membrány vystřelí vrchní víko? Tento blaf máte odkud?
To ne, pneumatické lisy jsou na použití stlačeného vzduchu konstruované. Ale my se tu bavíme o... celý příspěvek > | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 2.10.2024 Kristova noho, že by výrobci lisů byli tak hloupí a prodávali pneumatické lisy, kterým při protržení membrány vystřelí vrchní víko? Tento blaf máte odkud? |
| Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, Optus, 1.10.2024 To host: Čtu to správně, nesekl jste se? "Pri 3 baroch vody je tam cca 200L vody a 50L jabĺk/hrozna". Se mi nezdá, že dáte do 250 litrového koše jen 50 litrů ovoce a zbytek je vodní vak o obsahu 200 litrů.
Mimochodem, pneumatické lisy se ve... celý příspěvek > | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 1.10.2024 Dobrý deň, mám nerezový výklopný hydrolis LANCMAN 250 VSPIX. Tlačím ho vodou lebo sa bojím "explózie" pri tlačení vzduchu. Pri 3 baroch vody je tam cca 200L vody a 50L jabĺk/hrozna. Pri vzduchu je tam oveľa väčší objem vzduchu, lebo vzduch je... celý příspěvek > | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, Optus, 1.10.2024 To host: nemyslím, že by pneumatický lis byl rizikovější, oba pracují s tlakem 3 bary a v případě protržení vaku by se nemělo nic stát už vzhledem k tomu, že jsou vaky umístěny v nerezových koších.
Mám dva dotazy: vy máte lis o obsahu 80 litrů. V... celý příspěvek > |
| Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 1.10.2024 Pneumatický lis je rizikovější. Vzduch je stlačitelný a při porušení vaku může explodovat. Voda jen vyteče. Možná proto vyžadují pevnější materiál. | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, Optus, 1.10.2024 To host: Děkuji za informaci. S tím mrazem mám taky obavy, ale ony existují i pneumatické lisy, které to řeší, ale nevím proč jsou podstatně dražší, než ty vodní. | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 30.9.2024 https://www.vinarskyraj.cz/katalog/sklizen-a-zpracovani/lisy/vodni-lis/nevyklopne/vodni-lis-80l-nevyklopny-nerezovy-vs-a
Problém bylo zmrznutí vody a prasknutí kohoutu v mrazu. Výtěžnost odpovídá běžným košovým lisům, závisí na jablkách, jejich... celý příspěvek > |
| Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, Optus, 30.9.2024 To host: Co máte za typ lisu, objem nádoby, výrobce, výtěžnost, spokojenost, problémy atd? | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, host, 30.9.2024 ...šťava nádherne tečie záhradkári pekne sedeli popíjali vínko usmievali sa je to bez makačky vraveli, ako predtým keď makali na ručných lisoch.
Hydrolis mám, je to dobrá věc, ale úspora námahy je relativně malá.
Nevím jak jinde, ale nám dá... celý příspěvek > | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, KORZÁR, 29.9.2024  Chcem tiež kúpiť Hydropress, Hydrolis bol som osobne pozrieť ako sa sním pracuje, záhradkári si ho z vedľajšej dediny kúpili, lisovali jablká a potom hrozno.Vraveli je to fantastická vec naložite do Lisa jablká alebo hrozno uzavreté pustíte vodu do... celý příspěvek > |
 |
|