Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti



Stránky: 1,  2,  3,  4,  5  >   
host - 102.21 (?) 
29.3.2012 11:47, zobrazeno: 53037x

Zdravím zahrádkáře. Můžete se podělit o Vaše zkušenosti v posledními slevami u Mountfieldu na nářadí Fiskars? Inzerují, že nářadí prodávají za 1/3 ceny. Skutečnost na Brněnsku je ale taková, že pokud člověk nevystojí hodinovou frontu jako za totáča hned první den akce, tak nic neseženete. Jak to vypadá v jiných regionech? Také by mě zajímal účel této akce.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
Michal. - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (711) - 8.42 (?), 29.3.2012 11:54

Přečtěte si příspěvky z posledních dnů ve vláknu Obyčejný rýč vs. Fiskars, tam se tématu věnují

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 102.21 (?), 29.3.2012 13:21

Vím, že je tam pár příspěvků k rýčům. V rámci této akce ale Mountfield "prodává" ve třech vlnách téměř veškeré zahradní nářadí (ne jen rýče). Ono "prodává" je ale zavádějící. Vím, že většina seker byla u nás dnes vyprodána do 15 minut po otevření prodejny, pilky do 2-3 hodin. V předchozích "vlnách" to bylo obdobné.

Nechal jsem se také reklamou zlákat. Říkám si ale, jestli je něco podobného hodno "civilizovaného člověka" (myslím obecně - ne sebe :-)). Podobné fronty a chování lidí jsem skutečně zažil naposledy za totáča. Je ale pravda, že tehdy jsme stáli ve frontách skoro denně, na všechno a z nutnosti, tentokrát jsem tam stál jen proto, že jsem "chtěl". Třeba je cílem podobných akcí, si ty minulé doby připomenout. Brr, ještě, že už jsou ty doby pryč... (Omlouvám se, to sem ale nepatří.)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 102.197 (?), 29.3.2012 21:41

No, to téma se týká jen rýčů...

Jinak MNTF již má na svých stránkách info, že veškeré zboží je vyprodané. To jim to moc dlouho nevydrželo. A asi měli velikou legraci z toho, jak lidi "blbli". Sledoval jsem průběh z okna. Fronta se před obchoden začala tvořit již hodinu před otevřením. Ve chvíli otevření měla tak 50-60metrů. Jakmile se otevřeli dveře, začala ta správná strkanice. Jak to vypadalo vevnitř nevím, ale asi za půl hodiny mi volal kolega, že pilky a sekeru nesehnal, protože je vše vyprodané. Skutečně to byla prvotřídní komedie. Naposledy jsem něco podobného viděl ještě za komančů. To se takhle jidi prali o banány a toaleťák...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1608) - 77.141 (?), 30.3.2012 10:17

Děkuji pánům za hodnotnou politickou aktualitu.Praktiky řetězců vám nevadí, zato se někteří náramně bavíte.Toto jsou stránky zahradkářů!!!Politiku sem netahejte.Děkuji - Mičurin II.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 102.21 (?), 30.3.2012 11:22

Pokud se nepletu, tak se prodej zahradního nářadí zahrádkářů týká. A také snaha zjistit, jestli problémy byly jen v jednom místě nebo všeobecně. Zbytek (vzpomínka na doby minulé) bylo jen konstatování a zazněla na konci omluva... A myslím si, že z mých dvou příspěvků je patrné zejména to, že mi právě vadí praktiky řetězců.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
IvanHorseman - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (70) - 78.38 (?), 30.3.2012 16:25

Nejel jsem do MTF ráno, ale včera jsem jel kolem 13 hodiny kolem prodejny v ČB a tak jsem zašel. Byla akce na sekerya pilky, Kupující přede mnou koupil poslední pilku a na mne zbyla poslední sekera X27, kterou jsem měl v merku. Jinak na prodejně zbyly kácecí lopatky a dlouhý klín, tj. věci prakticky pro běžného zahrádkáře/kutila nepotřebné.Kdyžjsem se na odchodu dal do řeči s chlapíkem co přede mnou koupil poslední pilku, tak byl trochu rozladěn, protože do MTF ráno telefonoval a bylo mu sděleno, že pokud zboží nebude na prodejně bude možné jej objednat. Na prodejně jsme však dostali informaci - pouze to co vidíte, jinak je vše vyprodáno. Možnost objednání není.

Ivan

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 89.1 (?), 30.3.2012 17:12
To, ja tam hned rano jel. A kdyz jsem videl tu radu lidi, tak jsem se otocil a sel pryc. Kdyz jsem tam sel odpoledne, jiz jsem nekoupil nic. Nevadi, nebudu se chovat jako ty davy lidi ve frontach. Rikam si, jak asi meli u "M" tu akci pripravenu, kdyz zbozi tak rychle vyprodali. Skutecne mi to pripada ponizujici, trapne, ubohe. A je to o to horsi, ze nas k tomuto chovani nuti ruzne obchody svymi "akcemi". Nechci psat "politicky" prispevek, ale i ja patrim ke generaci, ktera zazila odobne "besneni" lidi v dobach (nastesti!) minulych. Ale asi nam ta ochota (mozna zvyk) se takto chovat zustala v nature a toho ty retezce vyuzivaji. Take by me ale zajimalo, jaky byl ucel teto konktetni akce. Nastvat lidi? Myslim si, ze bychom mluvili vsichni jinak, kdyby tu akci "M" lepe okoucoval, umoznil objednani chybejiciho zbozi a lidem se omluvil...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 102.21 (?), 30.3.2012 20:04

Jak tak čtu příspěvky, tak si říkám, jestli nakonec není chyba i na straně zákazníků ("čecháčků"). Vždyť to byli oni, kteří si šli dobrovolně stoupnout do fronty, byli to oni, kdo se tlačili ve frontách, kdo možná kupoval i nářadí, které nepotřebuje. Prostě milujeme slevy, fronty,... Nebo jsme si těch front ještě neodvykli...

Skutečně nechápu účel téhle akce, už po prvním kole mohlo být zřejmé jak to dále dopadne. Možná účel akce teprve poznáme. Možná jen někdo neodhadl "českého člověka". Kdyby si každý koupil jen to co potřebuje, tak by bylo nářadí dost.

Osobně si myslím, že předchozí akce uvedeného prodejce (probíhající v minulých měsících a letech), byly naopak zorganizovány velice dobře, šance na pořízení techniky se slevou (nebo i zdarma) byly vyrovnané, probíhalo to civilizovaně.

To poslední "představení" bylo trapné, chtěl bych věřit, že podobných "akcí" budeme ušetřeni. A je jedno, jestli se tyto akce budou týkat zahradního nářadí nebo mouky, či cukru. Ale možná si za to skutečně můžeme sami (my zákazníci)...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 102.197 (?), 31.3.2012 0:42

Už mají na webu MTF omluvu. Ty počty prodaných kusů za uvedený čas lecos vysvětlují. Asi ta akce šla zorganizovat lépe, ale možná je to také ponaučení pro lidi. To, jak to dopadlo si skutečně z velké části zapříčinili lidi sami. Nikdo je nenutil, aby se hádali a strkali ještě před obchody.

Teď by mě zajímalo, za jaké ceny nabídne MTF nářadí, až jim dojde na sklady. Za "plnou" si ho mohou nechat, podobné slevy ale vyvolají zase "mánii". Tak uvidíme, jak se s tím "popasují".

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika