Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nezlobte se na mě, ale tady jsou hrozné názory.Začnu třeba u té síly drceného dřeva.Proč bych tam měl cpát sílu 7cm? To ať si tam dávájí cestáři.To že si cestář vyřeže akáty nejen u cesty, ale i 2-3m dál do pole, kde autům vůbec nevadí, tak to není krádež.Já se pak půjdu zeptat cestmistra, jestli si můžu sebrat po nich ty zbytky jo? Za dvě stovky jo?To není úplatek.Pak to pálení, to snad nikomu nevádí, ale vadími člověk který neumí topit v kotli a vyřvává, že má na kotel atest, vadí mi člověk, který neumí spálit větve aniž by při tom nikoho neobtěžoval.

Když má někdo zahradu a je ochoten drobné větve na štěpkovači za dnes již 4000kč rozdrtit a vysypat cestičky tak jako já tak prosím.I já ale vím, že je to prodělkové a na topení to není.Pak jsou lidi ještě zásadovější a jejich čas je drahý.Jednou za rok to u nich vzplane a je to tak suché, že to nikdo ani nepozná.Třeba můj soused.Jsme v pohodě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika