Dobrý večer, doufám, že jsem zvolil správné téma. Potřeboval bych poradit. Letos jsem naložil třešně tak, že jsem do zavařovačky na okurky kromě třešní, cukru a vodky přihodil podle receptu na netu ještě i hřebíčky, badyán, pomeranč a podobně. Flašku jsem zakryl plátnem a přetáhl rexovku. Asi po měsíci a půl až dvou měsících, kdy flaška stála na okně na slunci, jsem se rozhodl obsah slít do láhví. Vůně byla dobrá, naložené třešně taky nebyly špatné, ale... Místo krásně sladké chuti třešní jsem měl pocit, že piju ocet s příchutí třešní. Netušíte někdo, kde se stala chyba? Měl jsem proces naložení ukončit třeba po dvou až třech týdnech? Mám všechno raději vylít, nebo můžu tento "poloocet" nějak zužitkovat (dotáhnout proces až do octa...)? Díky za odpovědi.