kvašená červená řepa



Stránky: 1,  2,  3   
host - 91.21 (?) 
13.2.2008 18:16, zobrazeno: 58241x

Kdo má zkušenost z  kvašením červené řepy? Na Balkáně se to běžně dělá, mně se to ale nedaří. Ostatní zelenina jde dobře zvláště je-li tam trochu zelí. Je to úplně jiný než s octem.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 85.27 (?), 7.3.2008 19:48

Zkoušel jsem  řepu zalít stejným slaným nálevem jako okurky na kvašáky. Pro jistotu jsem přidal trochu šťávy z kysaného zelí. Řekl bych, že se to docela podařilo, ale že by mě produkt nějak nadchl, nemohu říci.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 91.21 (?), 17.3.2008 19:15

Jen jsem zkoušel zda to někdo dělá, podle toho že téměř měsíc nikdo neodpověděl to asi opravdu nebude žádná sláva.Asi není nad klasiku s křenem nebo feniklem.Jak je vidět pane Vysloužile máte opravdu zkušenost se vším.Děkuji.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 85.27 (?), 17.3.2008 20:11

Žádná zkušenost. To byl jeden nevydařený pokus. Ještě hůř jsem dopadl, když jsem zkoušel takto kvasit hřiby.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 91.21 (?), 18.3.2008 0:10

Ty hřiby dělají snad Rusové ne?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 85.27 (?), 18.3.2008 6:53

Je to možné

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 136.34 (?), 4.4.2008 20:48

Pánové nezkoušeli jste kvasit kukuřici?  V USA z toho prý dělají kompot zvaný burbon??Docela by mně to zajímalo.Díky.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 91.21 (?), 4.4.2008 21:08

Ono je kvašení mléčné u kukuřice je z toho siláž ale jak sedělá kvas na burbon to by mě taky zajímalo.Asi jako na whisky musí se naklíčit né?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 136.34 (?), 6.4.2008 20:02

Siláž nebrat, ta mně nechutná.Když navlhčím kukuřici, vyrazí z ní klíčky.A co s tím dál? Díky

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 91.21 (?), 10.4.2008 21:59

Zadat do Googlu burbon, výroba je tam toho dost ale doma jako slivovice to nepůjde.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Cesta z litého betonu18.4.2024
Husqvarna 36. - zapalování17.4.2024
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Motorova pila stihl 02813.4.2024
Kouří do místnosti12.4.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika