Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je po sezóně. Už se nedá skoro nic vypěstovat. Takže je více času na pěstování mikrobiálních produktů. Ať už je to kompost, naložené zelí, víno, kvas nebo snad i jogurt. Momentálně nemám kulturu, kterou jsem v minulosti často používal. Ale všiml jsem si, že se do některých jogurtů přidávají streptokoky. Prý pak laktobacily rychleji rostou. Samozřejmě jsou to "hodné" streptokoky. Jenže mi to stále připadá jako hodný vlk v pohádce. Nikdo mu nevěří. Tak nevím, je to opravdu lepší než staré recepty nebo jen málo prověřená novinka?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika