Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A víte určitě, že není prokvašené? Ono se dá vyšší dávkou soli dosáhnout nižší míry prokvašení a tím nižšího obsahu kyseliny mléčné. Zelí zůstane křupavé a nekazí se. Pokud jste při dřívějších přípravách jiného kysaného zelí používali nižší dávku soli, bylo zelí kyselejší a tudíž Vám může současné připadat příliš "sladké". Mezním případem by bylo zelí nakládané do soli, ale to už by byla tak vysoká dávka, že by bez propláchnutí od solanky nebylo možné krouhanku konzumovat.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika