Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vykvasiť by mala všetka zelenina,  pri 20 stupňoch, pokiaľ nie je presolená, musí byť nadrobno nakrájaná, ak obsahuje určité percento cukrov (napr pridať mrkvu al. cibuľu) Ja robím pickles z všelijakých zmesí Zelí(slov.kapusta), karfiol, brokolica, mrkva, zeler cvikla, paprika... pridávam okrem soli iba kmín, bobkový list, niekedy chren, jablká, príp. zázvor- ale kvasím v malých keramických nádobách (viď. obr.)vykvasí za 4-5 dní, natlačím do 7dec. pohárov a skladujem v chladničke-vydrží aj 2 mesiace, ale obyčajne 1 várku skonzumujeme do týždňa. Eva T. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika