Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mockrát děkuji oběma za odpověď, ale stejně tomu moc nerozumím. Ta dírka je max. milimetr od dna žlábku, zatímco stěna žlábku je tak 2 cm nad ní. Je pravda, že vnitřní stěna žlábku je o kousek nižší než vnější, což může způsobovat přelití vody ze žlábku do zelí, ale ta dírka je na identickém místě u obou zeláků a přijde mi nelogicky nízko. V sušším sklepě by člověk musel dolívat vodu dvakrát denně. Co se materiálu týče, oba jsou Dittmar Urbach, to snad byla ve své době docela kvalita. Testovala jsem i dno a žádný vryp do něj udělat nedokážu, takže to asi bude porcelán. Přitom jsem se na dně dočetla i to, že jsou 15litrové, tak snad to není sádlák :)

Přikládám obrázek z internetu, přesně takhle vypadá ten náš. Dírka na stejném místě. A zajímavé je, že ten, co jsme vraceli kamarádům, vypadal přesně stejně, byl i stejně velký, ale tu díru ve žlábku neměl a fungoval dokonale.

(Kameninový jsem nechtěla, protože nám v menším jednou zasmrádla kvašená řepa, a jak není vnitřní povrch úplně dokonale hladký, smrdí i po vymytí a dvou letech větrání a já jsem tím ke kamenině pojala nedůvěru :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika