Motorová pila Oleo-mac 947



Stránky: 1,  2,  3,  4,  5  >   
host 
29.9.2005 7:03, zobrazeno: 228877x
Vidím, že z ohlasů uživatelů výrobků Oleo-Mac se jedná zejména o trpké zkušenosti. Jsem rovněž nyní již smutným majitelem motorové pily typ 947. Po dvou měsících provozu se dostavily první závady. Oba šrouby, na které je uchycena lišta s řetězem neudržely nápor a z plastu se zkrátka uvolnily. Je to neobvyklé konstrukční řešení, aby síla motoru přenášená na řetěz, který je osazen na liště byla uchycena dvěmi ocelovými šrouby, jež jsou ukotveny v umělé hmotě. Pak je již otázkou času, kdy dojde k poškození stroje. Takové řeči o neúměrné zátěži neberu. V žádném z návodů není uvedena maximální zátěž stroje. Pravdou je, že já na to přišel po dvou měsících, vy ostatní třeba za rok. Jedno mi věřte, tohle vás určitě nemine. Ruku na srdce, opět jsme naletěli. Italská kvalita se nezapře. Dnes jdu výrobek reklamovat, to jak dopadnu zveřejním. Tomáš
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host, 11.1.2006 10:29
Teď si stěžujete, jak jste naletěli a když jste uslyšeli o kole štěstí, tak jste se málem pozabíjeli, abyste byli první. U nás to asi bude fungovat pořád, že si každý myslí, že mu budou zadarmo létat pečení holubi do huby.Lidi už nastal čas, že než koupíte, tak se zeptejte, když tomu nerozumíte, zítra to zboží bude zase. Přeji Vám upřímnou soustrast, co jste nakoupili plastové střepy a čekáte, že vás to přežije.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host, 11.1.2006 17:24
Je to fakt, koupím si umělohmotnej krám, hlavně, když se točí kolo ,koupím si nářadí v hyper-super, ale je jen na jedno použití /bity, šroubováky.../. Ja ale fakt, že u Mauntfildu mě vyměnili záhy rozbitý výrobek za nový o třídu lepší. Nikdo nemá peněz nazbyt, ale levné věci jsou drahé. To máte i u levných potravin z hrabáků /diskontů/.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 124.250 (?), 9.4.2006 21:23
Máte sice pravdu o nákupech v "hyper/super" a levných věcech, ale na druhou stranu zase u "Bédy Trávníčka" úžesně funguje servis a reklamační řízení. Což se o některých rádoby značkových maloprodejcích, co pracovali (podle svých slov) deset let v lese s tou onou značkou, nedá moc tvrdit.
S pozdravem Milan
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 216.60 (?), 26.3.2010 5:54

Ještě aby nevyměnili, když jste zaplatil při koupi takové dvě, nebo možná tři kousky.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host, 11.1.2006 20:06
Když jsem si přečetl některé příspěvky, tak je to k smíchu i pláči.Taky jsem sháněl pilu.Chtěl jsem něco kvalitního,ale ne moc drahýho.Obešel jsem X obchodníků a všichni výrobci mi nabídli v tzv. hobby řadě plast(motor ještě dělají kovovej,jo a taky karburátor a lištu s řetězem), kromě jednoho - opravdu jsem čuměl, že ty Dolmary dělají už od malých pil s kártrama s magnesia. Asi něco na tom bude kde je moc reklamy a vychvalování tak to není to pravé.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
Woodman - (2), 4.4.2006 14:52
Zalezi na kvalite materialu i zpracovani.Mam malou STIHL MS 180,prakticky cela je z plastu a drzi jako krava.Byl sem nucen s ni delat nejaky cas profesionalne v lese a zcela na pohodu.Handycap byl maly vykon ale s osrtym retezem se zazraky deji.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
PedroKV - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (127) - 10.251 (?), 13.3.2008 13:27

Přesně tak, záleží na konstrukci a kvalite zpracování, mám plastovou pistoli Glock a je to špička. Taktéž třeba ty vychvalované sekery Fiskars jsou plastové (až na klín).

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 47.51 (?), 25.4.2006 8:43

Maunfield se sám řadí mezi hobymarkety! Je o tom zmínka ve všech jeho celostránkových reklamách  v novinách. Nikdy se neodvážili ani slovem konkurovat prodejcum se značkovým nářadím. A proč? Protože prodávají jen hobby...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 148.50 (?), 8.1.2008 17:51

V posledním novinovém inzerátu o pilách Mountfield píše: Lidé se vracejí k levnému topení dřevem, a proto masivně zkupují motorové pily. Především ty kvalitní. Toto když jsem si přečetl, tak jsem se náramně pobavil a uznal jsem Mountfieldovi za pravdu, že lidé opravdu zkupují kvalitní pile, když jsem se stavil minulý týden u prodejce Husqvarny, tak mě rěkl že celá střední řada motorových pil je vyprodaná a že je o ně obrovský zájem.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika