Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím. Zítra mi ta pila přijde poštou. Chci s ní řezat větve do cca 10 cm. Máte s ní někdo zkušenosti? Na co si dát pozor. Máte někde vypátrané náhradní díly??? Já našel stránku výrobce někde v Belgii či kde a tam byla i sekce download zřejmě s rozkresem a čísly náhradních dílů. Ovšem jen pro dealery pod jménem a heslem. Jinde jsem to nenašel. Je to pila dělaná v Číně, takže jistě s motorem 35,8 ccm ale na ebay jsem pod tímto kódem GTC 36 nic nenašel, bude to tedy chtít znát přesný průměr pístu, počet kroužků. Rozměry válce atd. Nemáte to náhodou někdo vypátrané? Případně zkušenosti se servisem té (značky)? Líbí se mi jednoručka a značky Stihl ap. jsou už mimo můj cenový záběr, respektive možnosti. Díky za případné reakce a postřehy.

Tak pila je doma. Vypátral jsem (je to na ní napsáno), že je v ní motor 1E39F-2 a ten jsem lehce našel na obřím čínském zásilkovém obchodě, tedy válec, píst a kroužky (má 2 kroužky) za cca 30 dolars.

Poslali mi ji připravenou k chodu. S nevypnutým řetězem, nenamazaným řetězem a evidentně nastartovanou. S trochou oleje a benzinu v nádržkách. Bez informace jaký je v čem olej. Řetěz jsem již namočil do horkého oleje. Jinak ta pila vypadá řezavě. Spojku má třísegmentovou, lišta a řetěz Oregon. Dostal jsem k ní litr oleje Mcculloch grátis. :) Jak zjistím něco dál, tak něco napíšu. Snad jen ještě, že jsem četl všude a je to i v návodu, že pila má automatické mazání s regulací průtoku. NEMÁ! Má na plastu +- a min a max, ale chybí tam ta díra a šroubek ke štelování ::)) A nejspíš i ten štelovací mechanismus. Jak bude čas tak to vyfotím a přidám sem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika