Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ahoj, ak sa nemylim, tak 501sx bola novinka tohto roku(2016). Mna osobne hned zaujala vahou - 4.7kg, pri 50ccm (2.57kw). Cez leto som skocil do obchodu si ju osobne pozriet. Kupil som ju. Zatial som s nou narezal este len +-8 nadrziek, takze tazko hodnotit spolahlivost/zivotnost,...
- naozaj vazi len 4.7 kg, doma som ju hned dal na vahu
- made in japan
- nizka spotreba (voci mojim ostatnym pilam. voci hecht 956 snad aj dvojnasobne)
- ticha (dolmar 420 sc ma na stitku 113db, 501sx - 117db a pritom echo je tichsie..hecht 956 - 116db ale to je vyslovene tur voci echu. v produktovom liste k echo je pisane 103db, tak bohvie...)
- paradna kovana lista, treba vidiet nazivo :). Na druhej strane o kusok vyssia vaha ako sendvic
- zakladna lista 40cm, 68 clankov.
- g-force toto zrejme az tak skvele nefunguje. Po troch nadrzkach, co som pilil suchare bol filter relativne dost zaneseny drevenym prachom. Sice nie viac ako ine pily(tie moje), ale ani menej.
- priehladna nadrzka(benzin).
Ide este o klasicku pilu s karburatorom, bez nejakej elektroniky typu autotune. Podla zahranicnych for je dolezite nechat si po "zabehnuti" nastavit karbes a vraj az potom 501sx ukaze co je v nej. Moju som zatial nastavit nedal. Ked som pri pileni striedal pily, tak najradsej som mal v rukach echo(mozno placebo, ale predsa ta vaha je super). Startovanie bezproblemove, vacsinou zabudam na dekompresny ventil..Pila raz stala +- 6 tyzdnov. Chytila na prvy brnk(1. zabublanie cez sytic, 2. nastartovanie), co ma celkom aj prijemne prekvapilo, vzhladom na to, ze nema primer.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika