Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Solo nedělá řetězy, vše co je na pilách osazeno co se řetězu týče je buď z číny, různé noname vytahující se bláto, které nejde ani nabrousit a u kterého hrozí přetržení a velmi vážné zranění (řetěz na mot. pilách maso neřeže ale trhá) pak kvalitativně lepší čínské značkové řetězy Kangxin apod. které stojí sice taky za houby ale oproti noname jsou o řád lepší a samozřejmě na nejvyším stupni jsou kvalitní značkové řetězy Oregon a Stihl.  Pro Solo, Husqvarnu, Dolmar, Makitu atd.  vyrábí lišty a řetězy Oregon. 

Hecht 44 je čínská mrcha za pár korun 1,5mm řetěz se pro tuto pilu vůbec nehodí, nejlépe by jste udělal, kdyby jste vzal pilu sebou do prodejny kde prodávají normální zboží Husqvarna apod. a tam zakoupil a vyměnil nejen řetěz, ale i lištu za 1,3mm, řetěz berte jen modrý od Oregonu (dělá nebo se dělal i obyčejný ale to jsou většinou doprodeje skladových zásob, sice jsou o třicet korun levnější, ale hůře řežou, hůř se brousí a tím pádem méně vydrží, že jde o ten správný řetěz poznáte podle modré barvy článků řetězu a nápisu Oregon na řetězu) lišta Oregon 1,3mm 0,325" cca 450Kč, řetěz k této liště cca 400Kč +/-  V případě zakoupení pouze řetězu 1,5mm platí to stejné co v předchozím případu, opět navštívit prodejny Husqvarna, Solo apod a koupit tam modrý Oregon 1,5mm v požadované délce. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika