Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

   Dobrý den pane ji ko.

   Nikdy jsem práci servismenů nekrityzoval a ani je nijak nenapadal. Snažím se jednat slušně a to nejen s nimi.

   Oni tvrdí jak moc mají práce, jak jsou naší hloupostí udření a místo toho aby byli rádi, tak v pracovní době ještě najdou čas na to jak nám poradit, aby té práce měli méně. Já být na jejich místě, tak si při práci čtu a mnu si ruce co ještě vydělám, jak zbohatnu. Co ale nechápu opravdu, jak je možné, že když dělám všechno špatně, tak proč tedy nejsou moje mašinky rozbité. Pochopil bych, kdyby to byla jen jedna, to bych mohl mít štěstí, ale já se pilou živím. Jsem majitelem několika pil od tří výrobců a ony stále fungujou, jo a k tomu dvě Vari z roku 1971, které jsem podědil. Mí dědci se s nima taky nijak nemazali.

   Víte, já si myslím, že ti chudáci servismeni pilek a fréz trpí nějakým druhem méněcennosti. Jestli závidí mechanikům od F1, nebo z NASA, nevím. Přijde mi, že z provozu, údržby a opravy jednoválcového dvoutaktu dělají tak trochu kosmickou vědu. Možná, kdyby se lépe učili, tak mohli těm co stavějí rakety podávat šroubovák a kladívko. Tedy jestli se kladívko a šroubovák při stavbě rakety používá, protože já to nevím. Já jsem jen obyčejnej dřevohlod.

   Pánové opraváři, nechci Vás urazit, tento příspěvek berte z humorem, ale uvědomte si, že takto, nejen tady, s námi jednáte skoro pořád. Přeji všem hezský nejen dnešek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika