Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

viem, že ste na mňa nereagovali, ale prečo sú to bláboly? myslím, že odporúčania sú jedna vec askutočnosť iná. myslím, že úplne by stačilo, keby tu niekto hodil nezávislý test, ktorý by relatívne presne ukázal, po akom čase sa skutočne dôjde k poškodeniu motora zmesou benzínu, ktorá nedokázala mazať, resp. kedy došlo k upchatiu trysiek.

čo sa mňa týka, tak minule som tu riešil zdochyňajúcu pílu, prišiel som na chybu a priznal, že som debil, lebo to bola blbosť. teda o honení ega nemôže byť ani reč, ale to je asi u každého ináč.

odbočím úplne od záhradnej a lesnej techniky, prejdem k potravinárstvu, farmácii, doplnkom výživy. je všeobecne známe, že odporúčané dávkovanie sa častokrát niekoľkonásobne prekračuje, ale legislatíva dovolí s ohľadom na možné (pravdepodobné) riziká, len menšie množstvá. keď analogicky prejdem zase ku technike, tak návody síce odporúčajú, tiež sú známe možné riziká, ale už nikto striktne nenapísal, po akom čase zmes spôsobí poškodenie stroja, lebo tam pôsobí veľa faktorov, preto je podľa mňa hlúposť napádať iných zá skúsenosti. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika