Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

pošepkám vám do uška, že som o nich nevedel, napísal o tom niekto odtiaľ, že ich montuje a je s nimi spokojný, potom som to kúpil aj ja. keď budete rovnako šikovný ako ironický, tak si to tu nájdete a oslovíte konkrétneho mechanika. čo sa mňa týka, tak na dvoch pilách fungujú úplne v pohode a viac rokov. 

áno, napísal som, že pre bežné (hobby) použitie je to úplne v pohode, ale že to mala píla v ťažbe a po mesiaci to kľaklo. dokonca sa priznal. netrepal, že jasné. to prežije svet. práve pre také múdre hlavy ako vy som napísal, že tá píla urobila za mesiac cca 500 m3 dreva, teda cca 900 pm dreva, čo je pri spotrebe 30 pm dreva na rok 30 rokov prevádzky. 

nepísali ste náhodou, že ste vyskúšali aftermarket sady, ale že neboli dobré a že montujete originál a teraz píšete, že na nich máte viac. to ich tak draho predávate?! som si istý, že absolútne nikoho nezaujíma to naťahovanie. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika