Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

takže som vám vlastne stúpil na otlak, že som si dovolil nesúhlasiť s vaším názorom o neoriginálnej aftermarket sade piest+valec predávanej po celom svete, lebo vy ste tvrdili, že toto nie a jednoznačne originál, zrejme tam bude aj väčšia marža, že?!  v podstate som vám len chcel vysvetliť, že mám tendenciu veriť človeku, ktorého reálne poznám, ktorý tvrdí, že tie sady montuje a sú v pohode, nie vám. tým, že ste to tak pekne vysvetlili, že ste pomerne malý servis, tak veľa vecí vysvetľuje a dáva to toho viac svetla. :)

verím, že tu rečová bariéra nehrozí a nebudete mať problém pochopiť, že reagoval som na zosmiešňovanie ľudí (aj nad mnou), ktorí napísali reálne skúsenosti, pri konkrétnych strojoch kvôli tomu, že ich názor bol iný ako tu momentálne prezentované rady. ináč bio zložky sú v benzíne pekne dlho a také burlivé debaty sú snáď pár mesiacov. asi módny trend. :) nikto nenapísal, že robte to tak aj vy, každý (s iným názorom) napísal, že to robí on sám. 

už keď sa nad tým zamyslíte so snahou o logiku (ja nemôžem, brzdová kvapalina), tak aj keď kvalita zmesy časom klesá (čo absolutne nikto nepoprel), tak neviete, kde je tá hraničná hodnota, kedy to spôsobí poškodenie motora a karburátora, teda už len z toho dôvodu je nezmyselné útočiť na niekoho, kto napíše, že použije pol roka starú zmes a nemá problém. výrobca síce píše o čerstvej zmesy, ale je to o.i. aj z dôvodu, aby bol chránený pri reklamácii. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika