Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To 5.102 u nás přechází chodci po přechodě. Dřevorubci nikam nepřechází, koupí pilu a když nejsou spokojení koupí jinou, není mi jasné proč by měl někdo někam přecházet. U nás 90% Husek a zbytek Stihlky a znám pár vykuků co nejsou spokojeni s žádnou pilou a pokud někdo zde v diskuzi chce navodit dojem, že Stihl je bezporuchový, pak je to lež. Doporučuji přečíst Heureku a zkušennosti s nerozbitným MS362.

Jinak původní 560 a nejnovější se liší skoro ve všem, takže hodnotit dvou letou pilu s tou současnou úplně nejde. Zesílené pružiny, jinak vývod na diagnostiku na karburátoru, změněné kartry na eliminaci rozklížení, jiný válec, víčka nádržek, jiná těsnění, jiná nastavení, software, zesílený výfuk s izolační podložkou, řezná souprava, tři druhy filtrů atd. Na nové pile se můžou posrat už jen ložiska na klice přetěžováním, jinak už by mělo být všechno ošetřeno, profík si musí vyzkoušet sám co mu vyhovuje a s čím je spokojen.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika