Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevim co a jak, ale u starsich HQ, co jsem mel v ruce (delal jsem i GO, vcetne vymeny lozisek sam, takze jsem videl srdce motoru), nicmene co se tyka sytice, tak i tyto stare masiny jako 44 R, 42  (ted si nejsu jisty u 91ky, musel bych se jit podivat dole) meli vzdy minimalne u paky plynu zasekavac plynove paky, kdy se "sprajcla" a klapka sani zustala otevrena, podobne jak u Stihl (zkusenost s MS180 + 036) dojde k deaktivaci. Tim v mem ohledu mam na mysli pulplyn. Nevim jak nove masiny viz jmenovana, nemel jsem ji v ruce.

Nevim jestli to nekdo porovnaval, ale kdyz jsem delal vzdy GO u starsich stroju, tak i Stihl byly pridrene, HQ bezne bez komprese, atd. Muze to byt mnoha faktory, od obsluhy, olejem, palivem, provoznimi podminkami - nechci polemizovat a vyvolavat bourlive diskuze.

Nicmene z Stihl to funguje normalne, na sytic zavrci, vypnuti, vypnuti do normalni polohy bez pulplynu a jak 036ka tak 180ka vzdy na 3 zatazeni chyti a normal jede. Jde jen o start, kdy pila treba tyden lezi. V pripade teple (pokud se nevyjede nadrz) pak uz neni treba pres den pouzivat ani pulplyn, ani sytic.

Tos tak:-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika