Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dekuji za reakci
kompresi jsem kontroloval měřidlem a i když je to takové to měřidlo co se jen přiloží místo svíčky, ukázalo to zhruba 7, což je pravděpodobně OK.
Jehly - ano zkoušel jsem jen otáčet  seřizovacími jehlami od řekněme původní polohy, pro čištění otvorů používám jen žíňové struny ze smetáku
a profukování
Zkoušel jsem sundat vzduchový filtr a při přidaném plynu, kdy se motor dusí, mi lehce mlžil benzín zpět z karburátoru  což asi potvrzuje Váš názor na příliš sytou směs.
Pila je stará sice cca 3 roky, ale moc toho za sebou nemá, používal jsem ji příležitostně na zahradě, tuhle zimu jsem si chtěl udělat nějaké dřevo na topení a tak dostala konečně trochu práce. Má za sebou zhruba tak 12 x benzín, čili v podstatě je zánovní.
Jak jsem se zmínil, byla asi před 14 dny v opravě, opravář uvedl do materiálu jen těsnění a seřizení ( to jsem ji předtím ze zoufalství rozšteloval úplně).
Zětný ventilek pro regulaci hladiny snad pracuje dobře (uzavírá benzin z prostoru pod sítkem) ale nevím jak by se to zkontrolovalo. Předpokládám, že hladinu dělá rovnováha polohy mezi prohnutou membránou a polohou té jehly. Nebo jak to napsat. Síla pro uzavření je dána pružinkou pod vahadýlkem. Jak to zkontrolovat??
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika