Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Takže jsem právě absolvoval kolečko po prodejcích a zřejmě asi i poslední.Už mě z toho jde hlava kolem.

U HQ měli vystavený asi 4 pily, všechno menší pilky až na H55,tu mi taky prodejce vehementně doporučoval... nevím, ta mi nějak do ruky nepadla, i když vím že spousta z vás o ní píše jako o držáku.Zajímavá je i cenová politika HQ, a to když jsem prodejci stále vnucoval svojí předvybranou 353ku, tak mi řekl že mi jí může objednat za 17t kč + nějaký drobný.Zvláštní když se dá na netu pořídit už za nějakých 13300 kč.Tím mě moje preferovaný HQ celkem odradilo.

Pak jsem byl u Sthlu... majitel celkem morous ale pil měl na krámě snad 30,tak jsem to tam prolejzal a tam mi zase nabízeli hlavně jejich akci na MS 310 ku za 12600 kč.Argumentovali oproti mojí vybrané 270ce hlavně větším výkonem, řetězem 3/8 a taky je to navíc věkem osvědčený model.Podle mnohých z vás to je zastaralý model krabicového vzhledu ale zase si říkám že to je možná lepší než novinka s nevychytanýma mouchama.

Takže asi v pátek pojedu pro tu 310.Co vy na to... dělám dobře?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika