Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Před nastavením musíte vyčistit filtry a nechat pilu dostatečně prohřát, Potom je někdy potřeba speciální klíč, protože někdy jsou tam schválně speciální šrouby, aby takovej jako vy do toho nerejpal. 

Na karbecu máte 3 šrouby šroub "T" (s tím jediným můžete rejpat) bývá většinou od zbývajících dvou mírně oddělen, tím si nastavíte volnoběh, volnoběh musí být dost velký, aby to nechcíplo ale zase ne příliš, protože při nějakých 4-4500 ot. spíná odstředivá spojka a řetěz by se točil i při volnoběhu. takže nějakých 2000-2500ot.

Potom tam máte šrouby "H" a "L"  Šroubem "L" se nastavuje směs při volnoběhu a šroubem "H" při zátěži. Bez otáčkoměru ale horko těžko kvalitně nastavíte pilu, možná se najdou borci co to zvládnou podle sluchu, ale laik tímto nastavením může pilu zničit, proto tady neplujte síru a jděte do servisu, kde k tomu mají klíče, otáčkoměr a servisáka.  Tento úkon zvládne udělat prakticky kterýkoli servis = Husqvarna, Stihl a u dobrých nebývá ani zpoplatněn, jako projev dobré vůle si tam koupíte nějakou blbost a budete spokojený oba.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika