Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jo chlapci, rozumím vám. Ale pochopte i vy. Tahle louka už odkvetla. Prostě musíte jít za kšeftem jinam.
Ujeté srovnání, no tak to srovnejte na cigaterách, benzínu, mlíku. A nebo nejlíp rovnou na výdělkách. Vaše jsou taky teď zrovna ujeté? Škoda.
West a šunt z východu. Strávil jsem mládí v kravínech. Teda pracovně, né u žlabu. A věřili byste, že dnes děvčata z těch vesnic šijou v našem městečku west módu značky Hugo Boss? Tu asi nekupujete. Proti výdělkům z west pil bude cenově hodně ujetá. Ale vážně mi vadí, že si nemůžou koupit nějaký ten nepodarek nebo zbytek hadru. To všecko musí zničit.
Tehdá chtěli lidi pily. Jo? A hlavně Pražáci, Ostravaci a ti z paneláků. Už hodně křížků pořád žasnu nad tím, jak vexláci, policajti a politici nejlíp vědí co vlastně lidi chtějí. Já tehdá pilu nechtěl. Manželka, děti a tchýně taky né. Ani moji rodiče z paneláku a mladší sourozenci. Jak jsem to dělal s dřevem? Snad to nebyla protekce. Zavolal jsem hajnému, že potřebuju dvě fůry dříví, jestli nechce brigádu. Pak jsme se jeli podívat do lesa. Vybral mi nějaký kus, co chtěl vyčistit a kde mu lesní úderníci drhli. Nachystal mi do boudy pilu a benzín. Až to bylo hotové, tak jsem dříví traktorem z JZD odvezl. Zaplatil jsem slabou stovku za traktor, za dříví mi něco strhly Lesy z brigádnického výdělku a pětistovka mi zbyla. No jo, ale časy se změnily.
Něco na poučení. Četl jsem, že slovo „Džermeny“ je z našeho řemeny z doby, kdy Římané zkoušeli zotročit kraje za Dunajem (řemeny na poutání otroků). Tak kdyby vás něco škrtilo, tak si povolte úvazek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika