Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Poviem to tak. Kúpil som starú 051 od švagr. otca. Nikdy nebola v ťažbe mal ju súkromne od nova. Povedal ak chceš za tisícku ju ber. Rozmýšľal som, na čo by mi to bolo také ťažké čudo, ale dobre tisíc korún ma nezabije. Povedal ešte že má problém zo štartom a tak. Dal som ju starému skúsenému servisákovi, ktorý bol na tych pílach odkojený. Povedal som nech to dá dokopy až to ide. Dvakrát bola uňho a nič. Až keď som mu povedal nech dá nový karbec až vtedy začala píla ísť. Zakrátko ďalší problém s iskrou tak to prerobil tak ako Vám to bolo doporučované s kostkou. Ibaže mi prehodil omylom? kontakty a iskra skákala kedy chcela a mne išlo prsty potrhať od tých kopancov. Náhodou som doma zistil že správne hádže iskru keď točím magmetom do opačnej strany tak som na skúšku vymenil kontakty a hľa iskru začalo dávať ako treba. Ale k sumáru. Nový karbec 2000sk, kostka +montáž 1500sk, nová štart. kladka 500sk, nový bočný kryt retiazky 500sk, nový reťaz 650sk, nový vzduch filter 350 sk. Plus kopec hodín rozmýšlania prečo to neide. Následne po akom takom zaučení a prečítaní kopu servisných manuálov výmena piestne krúžky 900 sk. Spolu cca 6500sk plus 1000 kúpa a máme 7500SK. A to by som chcel ešte pre istotu vymeniť ložiská + gufera a pretesniť, čaká ma retiazka čo by mohlo byť spolu nejakých 1500Sk samozrejme práca sám doma. Takže ak Ste fanatik a baví Vás ozdravovať staré dobré stroje tak si pripravte balík koruniek a pevné nervy. Ak nie tak hor sa nová pila. Mňa to veľmi zaujalo tak som sa do toho pustil a už nepovolím

PS: tá kostka je fakt super, ramienka, kondík to nechajte nestojí to za námahu hlavne ak je to v takom stave ako povedal Radek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika