Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vzhledem k tomu, že o žádném dramatickém kroku vpřed v zahrádkaření nevím, tak občas když je dost jablek moštuju. Na rozdíl od JG považuju moštování za velmi smysluplný způsob konzervace jablek. Ve sklepě začnou koncem zimy plesnivět a v moštu se uchovají daleko líp. Neřeším pracnost. Bez práce nejsou koláče. Vše co si nekoupím ale připravuju sám je pracné. Ale mám svoji griotku, proslazené višně, kyselé okurky, zelí a řadu dalších výrobků o kterých vím z jakých surovin jsou a že ty suroviny jsou chemicky téměř nedotknuté a toho si cením. A rodině to chutná. Kdybych to nedělal=nepracoval, tak bych to neměl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika