Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja osobne by som horúci mušt do PET fliaš nenalieval, nie sú na to stavané ani mechanicky a ani chemicky. Do PET-iek by som mušt dával jedine zmrazovať. Inak to je asi najšetrnejší spôsob uchovávania, prakticky všetky vitamíny a iné cenné látky ostanú nezničené. Ak pasterizovať, tak do skla. Určite však treba mať čisté fľaše a nové viečka, opakovane použité dobre nedržia. Akú použiť teplotu závisí od toho, ako dlho chcete mušt uchovávať. Ja pasterizujem pri teplote 72-75°C a fľaše vydržia v špajzi zhruba pol roka, v chladničke aj dlhšie.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika