Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kamarádka mi kdysi popisovala tento postup: čerstvý mošt zbaví kalů (ustátím a přepuštěním hadičkou)  a nalije do sterilizovaných skleněných lahví se šroubovacím uzávěrem. Láhve plní asi 1 cm pod okraj, pak je přenese na místo, kde budou uskladněny (vestoje), zbývající 1 cm k okraji doplní nějakým destilátem - prý je jedno, jakým. Zašroubuje uzávěr. Důležité: od té chvíle do otevření se s láhvemi nesmí ani hnout, aby se lihový "špunt" nevmíchal do moštu.  Dušovala se, že se tak mošt nekazí a vydrží celou zimu. Sama jsem to nezkoušela, zbaběle steriluji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika