Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nu já si nejsem jistý, jestli plný mrazák má větší příkon než prázdný (nepočítám energii na zmražení potraviny). Spotřeba je dána ztrátami a ty závisí na kvalitě mrazákových stěn a okolní teplotě, nikoli na jeho obsahu.
   Já jsem vyřešil lisování tak, že při pasteraci v prázdné láhvi není na hladině šum prtakticky žádný, maximálně 2mm pěny. Poslední mošty ze zimních jablek se tak čirostí blíží bílému vínu. Ale změna chuti zavařeného není dána přítomností či absencí dužiny. Čerstvý mošt má správný říz podtržený jemnou příchutí jader a ta se sterilací vytratí. Dokud je mošt čerstvý, po sterilovaném nikdo nesáhne. Loni byl rekord. Lisovalo se tak pozdě, že poslední čerstvý mošt (nekvasící z chladničky) jsme pili na Štědrý den. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika