Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ono v tomto případě nejde jen o samotné zmrazení, tedy jednorázové odčerpání tepla, ale o uchování. Pasterování uděláte jednou a pak je to zcela bez nákladů roky. Zmrazená potravina "konzumuje" část nákladů mrazáku celou dobu uložení. Samozřejmě záleží na době uložení. Dá se předpokládat, že krátkodobé uložení v mrazáku je nákladově výhodnější než pasterace. A jak už jsem psal, nám to tepelně upravené chutná. Plníme lahve až po hrdlo, při pasteraci bublinky vynesou část šumu z flašky ven, mošt se zesvětlí (nechci psát projasní) a má - podle našich jazýčků - jemnější chuť. Ale to je subjektivní hodnocení. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika