Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zmrazit mošt samozřejmě lze. Určitě se tak nejlíp zachovají vitamíny i chuťové vlastnosti. Má to ale několik nevýhod.
1. Než láhev rozmrzne, žízeň vás přejde nebo vypijete něco jiného
2. PETlahve jsou v mrazáku dost neskladné. Je třeba je před uzavřením trochu zmáčknout, aby zmrznutím nepraskly. 
3. Nepomůže ani plnění do skladnějších obalů - např. nápojových krabic. I ty po zmrznutí trochu ztratí svůj hranatý tvar.
    Tepelná pasterizace sice ubere moštu na chuti a C vitaminu (ono ho tam zas tak moc není), ale jinak je praktičtější a mošt je okamžitě připraven k pití. Řada prospěšných látek a minerálu je zachována.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika