Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zkoušel jste lehce opláchnout víčka lahví a hrdla lahví koloidním stříbrem?

Mám výbornou zkušenost při vaření fíkové marmelády bez konzervantů. Jen třtinový cukr, žádná voda a citron. Okraje vyvařených zavařovaček vždy otřu koloidním stříbrem, víčka také a po vlití horké marmelády zapálím na povrchu marmošky trocha alkoholu, koňaku nebo whisky... Dokonale vydenzivikovaný vtup:-)))

Třeba by to fungovalo i j jablky;-) Ty já bohužel nemám a kupované bůhví odkud... - to není ono:-(.

Lenka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika