Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Živiny teda? Hnůj jsem dal jen loni i letos, králičí se slepičím půl na půl, ale to množství se úplně ztratilo, jakobych plivnul.  V zemi moc živin asi nebude, kolem rostou sedmikrásky - po letech sekání trávy. Můžu přidat slepičí hnůj nebo i více prokvašených slepičáků? - ten má draslík, na podzim i na jaře nebo kdy?

  3cm pod povrchem jsou kořeny meruňky, nelze moc zapravovat. Takže bych navozil ještě pár koleček tak 3cm aspoň kompostu, vyzrálý je jen napůl, lebedy v něm klíčí, ale zemina to ještě není. Co vy na to?

Navíc jsem před týdnem naočkoval tu velkopavlovickou na divoké myrobalány u řeky, většina oček se ujala, měl jsem taky obavy, aby to zcvrkávání plodů nezpůsoboval nějaký virus ve dřevě a já ho teď očkováním přenesl na nové stromky?

A jinou Velkopavlovickou nechci, protože je mnoho klonů, a ta moje dozrává jako poslední - letos u nás kolem 25.7., bývalo předtím až kolem 5.8. Ty nejdřív zrající velkopavlovické (30 leté stromy u kolegy kousek) zrají už o 14 dní dříve a jsou to taky Velkopavlovické.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika