Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
K tej (určite užitočnej) tabuľke: myslím si že sa to nedá takto striktne vyjadriť jedným číslom, brať do úvahy len ovocný druh bez ďalších "premenných" nie je správne. Tými premennými sú napr. vek stromu, jeho kondícia, stanovište (na vetre, v závetrí), rýchlosť poklesu teploty, jej trvanie atď. Preto namiesto 1 čísla vznikne potom určité rozpätie (range) teplôt, čo je už individuálne a v podstate nemožné exaktne určiť pre každú jednu lokalitu a každý jeden strom. Samozrejme, je istá cut-off hranica 100%-ného poškodenia. Osobne si myslím (z vlastnej skúsenosti) že jablone a hrušky znesú ešte o trochu viac ako je uvedené v tabuľke. IH
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika