Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je docela možné, že můj způsob namáčení roubů ve kbelíku s vodou po vyskladnění z ledničky na jaře cca v březnu, a později vyprovokuje letorosty, a jejich pupeny k aktívní činnosti.Pak zjíšťuji, že rouby ve kbelíku s vodou počaly nechtěně rašit.Pokud spatřím jen náznaky rašení, okamžitě přemístím rouby spátky do studeného prostředí chladničky.Narašenými rouby nelze roubovat.

Když skončí období jarních roubovacích prácí, tak zbytné rouby často na nějaký čas (dostatek jiné práce)zapomenu ve kbelíku s vodou.Po čase je najdu suché, se skrabatělou kůrou.Tam je patrně shodná paralela s uschnutím květin ve váze s vodou.

S letorostem zapíchnutým v sadu, u paty stromu, ponechanému přes celou sezonu, letní vedra, a úspěšné jarní naroubování,(pro pana PP je třeba zdělit, že červen nepatří mezi jarní měsíce, ale letní.Astronomické jaro se běžně, pokud nebylo vyslovně zmíněno, v rozhovoru nepoužívá)-to by si zasloužilo bližšího poinformování.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika