Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Súhlasím s p.Milošom, o skladovaní vrúbľov kôstkovín cez zimu sa prediskutovalo až dosť. U všetkých spôsobov je hlavným konzervačným faktorom chlad. Nie som však presvedčený, že v teplých lokalitách vydržia tieto vrúble nenarašené vo voľnej pôde až do júna. Nemám doma ani vhodné podmienky k tomu, aby som si opodstatnenosť tejto teórie overil.

"Soudím, že nelze rozeznat shnilou mrkev od shnilé zmrzlé mrkve." Skládková hniloba v pivnici a hniloba z titulu zmrznutia v pôde sú 2 rozdielne veci. Spôsob, akým dreň koreňa zhnije, nie je už dôležitý. 

"Po přečtení všech příspěvků na toto téma vidím, že jediný, komu mrkev v zemi zmrzla, je pan Paľo." K otázke odolnosti sklizňovo zrelej mrkvy k mrazom sa vyjadril štatisticky nevýznamný počet diskutujúcich. Nebolo by objektívnejšie, namiesto citovania wikipédie overiť si túto odolnosť "na vlastnú pesť?" Keď sa zamyslíte nad tým, prečo napr. myšiam chutila petržlen a sladkú mrkvu vo vinohrade nechali bez povšimnutia, odpoveď na otázku nebude zložitá. O zmrznutú a následne zhnitú mrkvu nemajú záujem ani tie myši. Čo myslíte?wink

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika