Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Od zeleniny debata pokročila dál-zase rouby.Takže popořadě,zeleninu vynechám.

 Jestliže rouby předčasně raší, není to teplým jarem, nýbrž pozdě nařezanými rouby...  Proč by to nemohlo ovlivňovat teplé jaro?Jistěže, vždy ovlivňuje(prostor lednice méně).Souhlasím,že u pozdě nařezaných roubů  svítí na semaforu oranžová.Rouby je nutné řezat s předstihem,nebo  včas.U jabloní to nemusí platit,protože je někdy úspěšné i takzvaně ze stromu na strom.

Ne však vyrašením, nýbrž  uschnutím...  Větším rizikem vidím narašení.Řekněte mi,jak můžou rouby uschnout,když jsou zapíchnuty,nebo uloženy ve vlhké zemině,na stinném místě severní strany budovy-což se doporučuje?Tak jako vyraší barborky v teplé místnosti,stejnou mírou vyraší i rouby na jaře vystavené vyšší teplotě-neříkám na slunci.Přitom nemusí být nutně ve vodě,ale volně položené.Barborky,rouby(vhodně uložené) pokud jsou čersrtvě nařezané (obsahují zásobní látky)neuschnou,ale naraší.Pokud se jim později nedostane vody,pak teprve uschnou.Pokud uschnou,už je neprobudí žádné teplo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika