Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte pravdu, tak ako ja nemám skúsenosti s vrúbľami zapíchnutými do zeme, zatracujete zas Vy spôsob chladničkový, s ktorým mám skúsenosti

Souhlasím, pane Paĺo, je to tak jak píšete.  Nepochybuji o tom, že rouby v chladničce uchovat lze, již proto, že mnozí to s úspěchem praktikují. Nechci jej zatracovat. Kdybych měl a zapnul (vzhledem k množství roubů) další ledničku, rouby zabalil, vlhčil, ošetřiil fungicidem a pravidelně kontroloval, věřím, že by vydržely. Ale říkám si - proč?
   Omlouvám se za tón minulého příspěvku, byl jsem hůře naladěn.

Mrkvu ponechanú cez zimu som odskúšal. Na 100% bola na jar na kašu. O tom nepochybujte
Nezlobte se, opět pochybuji. Mrkev, když vysejete, tak v tom samém roce nevykvete. Pokud se má rostlina rozmnožit, potřebuje k tomu květy a semena.
Mrkev je dvouletá rostlina, která první rok svého života vytváří přízemní růžici listů a v mohutném hlavním kořeni shromažďuje živiny. Druhý rok vyžene lodyhu s okoličnatým květenstvím. (wikipedia).
   Pokud by vše shnilo, jak píšete, mrkev jako rostlinný druh by vymřela. Buďto tedy žijete za polárním kruhem nebo jste to neodzkoušel.

P.s. Cibule je taky dvouletka.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika