Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

slová a skúsenosti p. Rosti považujem za objektívnejšie ako protinázory p.Miloše

To mě, kupodivu, nepřekvapuje.

Na samom začiatku som tiež skúšal vrúble ovocných stromov, rezky a sadenice viniča prezimovať v piesku v studenej pivnici pri +5 st.Celzia. Bolo to pre kočku.

To máte nepochybně pravdu.  Akorát jste přehlédnul, že my se přeme, jestli je lepší uchování v chladničce nebo venku. O sklepě (pivnici) nepadlo slovo.

Ak však necháte hotovú narastenú mrkvu určenú k sklizni na záhone aj cez zimu, na 99% máte istotu, že zmrzne a na jar je z nej kaša

Váš problém je, že s 99% istotou píšete o věcech, které jste nikdy nevyzkoušel. Není to první případ (viz narašení nastříhaných roubů venku v lednu a únoru).

Ak by však tento človek chcel použiť takto uskladnené vrúble kôstkovín na štepenie v čase rašenia až kvitnutia podpníkov, nemá šancu na úspešné ujatie

Další nesmysl. Před časem jsem ukazoval fotky 15iletých slivoní přeroubovaných dlouho po odkvětu. Rouby jsm měl samozřejmě uschované pouhým zapíchnutím do půdy. Kdo si ke mně chodí v květnu pro rouby peckovin (a pár takových zde na fóru je), jistě to potvrdí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika