Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Uchování roubů na zahradě pod stromy, zapíchnuté do země podstatně ovlivňuje expozice, potažmo délka celodenního oslunění pozemku.V mém případě by na mírném jihovýchodním svahu, na celodenním slunci rouby záhy uschly.Koncem zimy slunční paprsky dost často sílí.Volně ložené pod stromy je možné snad jen pod déletrvající sněhovou pokrývkou.

Na severní straně budovy v hlubokém stínu bych uložení roubů v pískovém loži risknul-nesmí vyschnout, zhnít v blátě, a musí být zabezpečeny proti psímu, slepičímu hrabání.

Úložný prostor chladničky je nejbezpečnější.Jedinými riziky pro takto uložené proutí jsou ostatní členové domácnosti,  páteční velkonákupní dny, spory hub.Často lze skladovat až do května.Jen málokomu se povede s těmito rouby úspěšně očkovat v srpnu.Rouby třešní, hrušní maji snahu rašit pod mražákem už v březnu.Abychom nebyli překvapeni, je třeba s tím počítat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika