Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V chladničke skladujem nielen vrúble, ale aj viničové rezky- často veľký balík či otep. Zabalím ich do mikroténu s troškou vody a raz za 5-6 týždňov skontrolujem. Ak sa na nich začne chytať pleseň, rezky či vrúble s pomocou štetca opláchnem v studenej vode, ošetrím Plesnistopom, znova opláchnem a dám do nového čistého sáčka späť do podmienok 0-2 st.Celzia. Nie je to až taká námaha. Jediný problém je frfľajúca manželka, ktorej moje "křoví" v chladničke prekáža.

Viac ma však zaujali skúsenosti p.Mimma: "Já používám meruňkové rouby odstřižené kdykoliv do rašení." Na jar som svokrovi prevrúbľoval mladú marhuľu vyrastnutú z podpníka. Aj keď som do nej naštepil množstvo vrúbľov tesne pred rašením- priamo zo stromu na strom, neujal sa ani jeden. Že by bol na vine systém vrúbľovania do rázštepu, ktorý si svokor vyžiadal? Skôr si myslím, že v marci odobraté vrúble sú už k ničomu, nádej na ujatie je minimálna.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika