Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane, dal jsem na vaši radu a koupil jsem si roubovací nůž značky Wenger. Včera jsem zkoušel roubovat a jsem nadšený z jeho kvality. Je špičkově nabroušený již z výroby a umí tedy nádherně lehce a plynule řezat i tenké plátečky, prostě nádhera s ním pracovat. Pod mikroskopem jsem si prohlédl při 200 násobném zvětšení jeho ostří a pak jsem pro srovnání také nahlédl na moje starší nože (Fiskars, Mikov, KSD, Bahco). Samozřejmě rozdíl při takto velkém zvětšení byl obrovský. Dříve jsem tyto svoje nože nechával brousit u profesionálního nožíře, ale pod mikroskopem ani jeho broušení zdaleka nedosahuje kvality nože od Wengeru. A nakonec pro zajímavost jsem se podíval mikroskopem na svůj univerzální nožík pro všechno, který brousím na běžné stolní el. brusce. Zde jsem viděl „ hory – doly „ - tedy výrazně nerovné ostří plné rýh a nerovností. Na přiloženém obrázku je vidět detail nože Wenger ve zvětšení 200x, tedy ta jeho poslední nejostřejší část broušeného ostří. To zkosení má délku asi 0,8 mm a z druhé strany je břit samozřejmě zcela rovný. Takže tento výrobek hodnotím naprosto kladně.   

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika