omlouvam jse ze jsem nezavolal jak jsem slibyl neni cas jsem furt nekde mimo ale chtel jsem se zeptat
rozhodnul jsem se takto nema cenu kupovat neznamou znacku ktera v Karlovych Varech nema servis
a rozhodnul jsem to takto Dolmar PS 500 nebo Dolmar PS 460, PS 4600 s Nebo Dolmara 111 nebo ktereho me ukradli ale ten us jse mi jevi relativne zastarale??
a muj dotaz je takovy jestli Dolmar PS500, 460, 4600 s maji otocenou retezovku pro lepsi vymenu retezu, predehrev karburatoru, pokud vym maji jednopackove ovladani a maji snadny pristup k filtru otocenim kolecka
a pak dalsi favorit je Stihl MS 230 250 270 280
predevsim jse rozhoduji Mezi MS 250 MS 270 MS 280 Dolmar PS 500 PS 4600s
Stihl me sedi momentalne vice protoze jsem mel MS 180 a ta byla krasna perfektni lehka mel jsem ji radeji jak 111. ale necham jsi poradit zivim jse jako Tesar a pouzival jsem dve pily ale ty me nejake kurvy vybrali z garaze ze vsim vercajkem a ted zacinam od zacatku z vercajkem
a me by pomohlo kdyby jste me poradil trochu v mem rozhodovani jinak neni problem vam samozrejme zavolat a pokecat o problematice
ale spis me laka Dolmar PS 500 PS 4600s ale na internetu neni moc detailnich obrazku abych jsi pilky detailne prohledl ani neni o nich moc recenzi atd o dolmarkach jde mi proste o radu nad zlato jestli stihl nebo dolmar asi vypadam jak nejakej mentos mejma dotazama ale redeji jse zeptam nekoho kdo vidi do pil vyc jak ja me jde pouze o rezani