Výběr rotační sekačky do 15 tis. Kč

host - 100.66 (?) 
10.5.2011 14:42

Tak dojde ke změně. Nedalo mi to a po cestě do obchodu se sekačkama jsem se stavil k vyhlášenému opravaři sekaček, který pracuje pro spoustu obchodů i firem. Na dotaz, zda by volil motor honda nebo BS uvedl jednoznačně BS. Honda už, údajně, není, co bývala, je háklivá na olej a kvalitu benzínu výrazně víc, než BS a náheadní díly jsou násobně dražší. Hřídel například na BS stojí 18 set, na hondu 4500 kaček. A tak je to, údajně, se vším. Opravuje obě značky, ale zásadně BS.  Po cestě jsem se stavil do další firmy, zabývající se opravami sekaček a verdikt zněl naprosto stejně. Takže to bude Stiga, ale nevím jaká. 

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 130.127 (?), 10.5.2011 15:39
To jste psal vcera tak uz si ji kupte a prestatne to psat. Jen aby vas taky neprekvapilo ze nektere vyrobky Stiga dela v Cine. Navic v D-testu zas tak uchvatne za tu cenu Stiga nedopodla viz jina vlakna

host - 64.82 (?), 10.5.2011 16:48

A kdo v číně nevyrábí? Benzínový sekačky tam GGP ale nedělá, jen dva modely elektrických, drtiče a elektrický vertikutátor. Například Briggs tam vyrábí věhlasný motor DOV a řada dalších tam vyrábí taktéž. S tou Hondou bych to neviděl tak tmavě, mám s nimi jen pozitivní zkušenosti, alespoň co se týče motorů GCV - když na zimu vypustíte benzín přes drenáž v karburátoru a používáte kvalitní olej, není jediný problém.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Pila8.7.2025
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz