Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin



   Předchozí příspěvky  |  <  6,  7,  8,  9   
                     
host - 110.125 (?) 
12.7.2017 21:02

Vibrace na řidítkách jsou měřitelné a jsou na to přeci normy, výrobce by nepustil žádnou sekací "vibrační" desku do prodeje, takže to bude závada konkrétního stroje.

Přidám info o našem stroji... někdy před jarem jsem ho přivezl z GO u výrobce. Vyleštil a jakože ho prodám... nakonec jsem ani inzerát nepodal, stroj jsem si nechal, je ideální na naše rodinný zarostlý zahrádky, kde bych se s japoncem těžko probíjel. Tohle je fakt super, naložit do kufru a jet. Od GO jsem naběhal asi 10mth, za tu dobu došlo k jedné závadě - povolil se mi bovden plynu, tak že buď běžel dobře volnoběh a na zajíce to kuckalo, nebo obráceně, ještě se mi nepodařilo to seřídit. Trochu víc mě štve, že se toto stalo po tak krátký době a ještě s novým bovdenem, špekuluju jak ho tam přichytit lépe. Jinak zatím žádné praskliny ani šílené vibrace. Kupodivu mažu pravidelně bovdeny :))))

Jako velký minus považuju pořízení počítadla MTH z Čajny, bylo sice levný, ale blbne mi přechod mezi tišťákem a displejem, takže displej za provozu nic neukazuje, až po chvilce klidu při vypnutém stroji. Takže za sebe doporučuju pořízení origoš Hondy počítadla, tehdy mi to přišlo drahý a zbytečný, ale nyní je vysoká pravděpodobnost že si ho přikoupím. Jen bych ho rád popostrčil na aktuální stav MHT mulčovače, tak přemýšlím na jaký "impulzátor" to dočasně připojím abych načetl aktuální MTH a nezačínal zase od nuly.

MH

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 110.125 (?), 2.8.2017 7:44

...bovden plynu jsem seřídil, ale má to někde smítko v přípravě paliva, pač se to někdy kucká jindy ne, dětská závada...

měl jsem teď v ruce rotační Alko na posekání zahrady a říkám zlatej "Hurykejn", na občasný posekání neudržovaný menší plochy je to ideální stroj

MH

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 40.1 (?), 12.7.2017 21:28
Vzhledem k tomu, že jsem měl možnost si ho na víkend půjčit před koupí za poplatek, byly to nejlépe investované peníze, jsem rád, že jsem ho nekoupil.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6,  7,  8,  9   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?8:04
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika